İSTANBUL / KADIKÖY - Hamit İbrahimiye Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

Hamit İbrahimiye Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

Sahrayı Cedit Mah. İmam Ramiz Sokağı No16, 34734 Kadıköy / İstanbul
Vizyon
Bilimsel ölçütleri kurum olarak ilke edinerek, dünyadaki bütün gelişmeleri yakından takip ederek alana yönelik farklı ve başarılı çalışmaları kurumumuzda uygulamak. Bu sayede otistik bireyin dünyasında gelinebilecek en üst seviyeye ulaşmaktır. Okuldaki bütün birimleri birbirleriyle koordineli çalışmasını sağlayarak, eğitim öğretim tekniklerinin en üst düzeyde uygulandığı bilimsel verilerin ışığında hizmet veren çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır. Türkiye’nin sayılı birkaç otistik çocuklar eğitim merkezinden biri olarak, verdiği hizmet içi eğitim sürecinde de otizm alanında, dünyada ve ülkemizde yapılan çalışmaların duyurulduğu mekanlardan birini oluşturmaktır.
Misyon
Anayasamızın 42. maddesinde yer alan “Hiç kimse eğitim öğretim hakkından mahrum bırakılamaz” ilkesinden yola çıkarak; otistik bireylere eğitim vermekteyiz. Eğitimde fırsat eşitliğine olan inancımız, bizleri bölgemizde bulunan tüm otistik bireylere ulaşım, onları performansları ölçüsünde eğitim öğretim ve mesleki eğitim adı altında kurumumuzun tüm imkânlarından faydalandırmaktır.Sosyal düzenlemelerde aile destek programları oluşturup onları da kurumun çatısı altında eğitim sürecine sokmaktır. Böylece çocuğu merkeze alan bir anlayışla aile, okul ve çocuk üçgeninde çağdaş, kaliteli ve Avrupa standartlarında eğitim vermeye çalışmaktadır.
DOĞAL GAZLI KALORİFER SİSTEMİ
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Yerleşim Yeri